Samsung werkt ook aan ronde smartwatch

Redactie
26 augustus 2014, 15:01
1 min leestijd
Samsung werkt ook aan ronde smartwatch
Samsung ronde smartwatch

Samsung werkt aan een ronde smartwatch die moet gaan concurrenten met de Moto 360 van Motorola en de G Watch R van LG. Daarmee volgt Samsung het vroege succes van ronde smartwatches met Android Wear, die toch meer bij het publiek lijken aan te slaan dan de vierkante smartwatches. De eerste reacties van de media over de Moto 360 zijn enorm positief, en het ronde meer high-end design wordt door velen geprezen – in tegenstelling tot het plastic vierkante design van de meeste smartwatches.

Samsung heeft op dit moment de Gear Live op de markt, zijn eerste smartwatch die draait op Android Wear. Die smartwatch is vierkant, net als de huidige concurrentie. De Moto 360 is nog niet door Motorola uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Samsung ronde smartwatch

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Samsung de ronde smartwatch gaat aankodigen. Tijdens de IFA-beurs, die van 5 tot 10 september plaatsvindt, worden waarschijnlijk de Galaxy Note 4, een virtual reality-bril en smartwatch met simkaart aangekondigd, maar nog niet de ronde smartwatch. Ook de prijs is vooralsnog onduidelijk, hoewel wij verwachten dat deze hoger ligt dan die van de Gear Live.

De Gear Live is op dit moment al wel te koop bij onder andere Typhone en Coolblue voor respectievelijk 199 en 229 euro.

Laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu