Samsung S Health screenshots tonen vernieuwd en platter design

Gijs Ettes
3 februari 2014, 17:46
1 min leestijd
Samsung S Health screenshots tonen vernieuwd en platter design
S Health Android

S Health is het beste te omschrijven als Samsungs eigen fitness-app. De app staat standaard op moderne Galaxy-toestellen en kan gebruikt worden om je gezondheid te meten, je sportprestaties in kaart te brengen en deze te delen via sociale media. De Galaxy S4 is bijvoorbeeld uitgerust met sensoren om de temperatuur, luchtvochtigheid en het aantal stappen dat je zet, te meten. S Health maakt hier optimaal gebruik van en houdt bij hoe ver je loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en wanneer je je gestelde doelen behaalt.

Door gebruik te maken van de S Band fitnessband kun je de functionaliteit van de app beter benutten. Daarnaast kan S Health samenwerken met bepaalde Samsung weegschalen, een hartslagmeter en de Galaxy Gear, het slimme digitale horloge van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Lees verder om de S Health screenshots met het vernieuwde en plattere design van de app te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Samsung S Health screenshots

Met S Health kun je tevens je voedselinname bijhouden, alsmede je gewicht, slaapritme en je bloeddruk. De fitness-app is multifunctioneel, maar werkt het beste als je hem gebruikt in combinatie met andere Samsung-apparatuur.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu