Samsung S-Pad Android-tablet vanaf augustus te koop?
Redactie

samsung-tabletSamsung gaat een Android-tablet uitbrengen met de naam S-Pad, voorzien van SUPER AMOLED-scherm. Eerder zagen we zo’n scherm al in de Samsung Wave, het eerste toestel van deze fabrikant met Bada-besturingssysteem. De Samsung-tablet heeft ook ingebouwde 3G en de mogelijkheid om ebooks te lezen. Mogelijk gaat het apparaat in augustus 2010 in de verkoop. Op dit moment gaan er nog vooral geruchten over het apparaat; Samsung heeft zelf niets aangekondigd. Het zou gaan om een tablet met 7 inch scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het verhaal over de tablet lekte uit toen een Australische marketingmanager zijn mond voorbij praatte. Hij zei dat de tablet later dit jaar op de markt komt en veel krachtiger en flexibeler zal zijn, met bijvoorbeeld een Atom-gebaseerde processor. De Zuid-Koreaanse operator SK Telekom zou geïnteresseerd zijn en van plan om boeken aan te bieden van Kyobo Books, de grootste Koreaanse boekhandelsketen.

samsung s-pad

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.