Samsung S8000 Cubic (Android) op video vastgelegd

samsung cubic s8000De Samsung S8000 werd in april voor het eerst genoemd. Het is de eerste telefoon in de Cubic-serie van Samsung. Dit houdt in, dat de telefoon een nieuwe grafische interface heeft, met de naam Cubic. De interface wordt daarbij getoond als een 3D-kubus, die snel toegang geeft tot multimediafuncties.

De Russische website Evrosety liet de details over de S8000 als eerste uitlekken. Nu heeft de website clipset.net de eerste foto’s en een videodemo van het nieuwe toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De naam van de telefoon wordt waarschijnlijk de Samsung S8000 Jet. Bediening vindt plaats via het scherm en ingebouwde bewegingssensor.

Het toestel heeft een 3,1 inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels (nieuw!), er zit een 5 megapixel camera met flitser in en een 3,5 mm headset-aansluiting. Verder een aGPS-ontvanger, Wi-Fi, een FM-radio met RDS en een multimediaspeler die DivX, H.263, H.264, MPEG-4 en XviD kan afspelen. In Nederland zitten we eerst nog te wachten op Samsung Galaxy (I7500). Er is nog geen Nederlandse operator bekendgemaakt die het toestel gaat verkopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.