Samsung S8000 Cubic (Android) op video vastgelegd

Redactie
7 juni 2009, 1:51
1 min leestijd
Samsung S8000 Cubic (Android) op video vastgelegd
samsung cubic s8000

De Samsung S8000 werd in april voor het eerst genoemd. Het is de eerste telefoon in de Cubic-serie van Samsung. Dit houdt in, dat de telefoon een nieuwe grafische interface heeft, met de naam Cubic. De interface wordt daarbij getoond als een 3D-kubus, die snel toegang geeft tot multimediafuncties.

De Russische website Evrosety liet de details over de S8000 als eerste uitlekken. Nu heeft de website clipset.net de eerste foto’s en een videodemo van het nieuwe toestel.

De naam van de telefoon wordt waarschijnlijk de Samsung S8000 Jet. Bediening vindt plaats via het scherm en ingebouwde bewegingssensor.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel heeft een 3,1 inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels (nieuw!), er zit een 5 megapixel camera met flitser in en een 3,5 mm headset-aansluiting. Verder een aGPS-ontvanger, Wi-Fi, een FM-radio met RDS en een multimediaspeler die DivX, H.263, H.264, MPEG-4 en XviD kan afspelen. In Nederland zitten we eerst nog te wachten op Samsung Galaxy (I7500). Er is nog geen Nederlandse operator bekendgemaakt die het toestel gaat verkopen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu