Samsung Saturn i6500: het derde Android-toestel van Samsung

Redactie
31 oktober 2009, 11:33
1 min leestijd
Samsung Saturn i6500: het derde Android-toestel van Samsung
samsung telefoons

Samsung heeft tot nu toe de Galaxy en Galaxy Spica aangekondigd als Android-toestellen. Inmiddels is er al een derde Android-toestel onderweg: de Samsung Saturn. Het gaat om een toestel met mogelijk een 528MHz Qualcomm-processor of een 800MHz Samsung-processor. De Samsung Saturn werd deze week goedgekeurd door de Wi-Fi Alliance en bleek daarbij nog op Android 1.5 te draaien. Als de Samsung Saturn in 2010 op de markt komt zal dat hopelijk een nieuwere versie van Android zijn.

Uit de gegevens van de Wi-Fi Alliance blijkt dat de Samsung Saturn i6500 een midrange toestel wordt, met een schermresolutien van 320 x 480.

Lees verder na de advertentie.

Samsung liet gisteren ook weten, dat ze eigen toestellen met LiMo gaan maken. Deze Linux-variant is al te vinden in de Vodafone 360-toestellen die dit najaar op de markt komen (Vodafone H1 en M1). De LiMo-toestellen die Samsung onder eigen naam op de markt gaat brengen hebben niet de 360-interface. Toestelmaker Motorola heeft zich de afgelopen tijd juist afgekeerd van LiMo en heeft sterker voor Android gekozen.

Via: Tweakers

Categorie: Fabrikanten
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's