Placeholder
Redactie

Samsung schrapt tabletaccessoire vanwege gelijkenis met Apple's smartcoverSamsung heeft haar Anymode Smart Case voor de Galaxy Tab 10.1 van de website van Anymode afgehaald omdat het product teveel overeenkwam met de Smart Cover van de Apple iPad 2. Volgens Samsung had het product niet de verplichte ‘Designed for Samsung Mobile’ certificatie en gaat ze met de makers van het product om de tafel zitten om het probleem op te lossen. Er zou nog geen enkel exemplaar van de Smart Case zijn verkocht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Anymode Smart Case promofotoDe Anymode Smart Case is een accessoire voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 die bijna dezelfde functionaliteit heeft als de Smart Cover van Apple voor de iPad 2. Zo kan het worden gebruikt om het scherm af te dekken, de tablet rechtop te laten staan en om de tablet zo neer te zetten dat er gemakkelijk op getypt kan worden. Alleen de manier waarop de cover wordt vastgemaakt aan de tablet verschilt van de Smart Cover voor de iPad 2.

Het product zorgde vooral voor ophef omdat verschillende productfoto’s waren voorzien van officiële Samsunglogo’s. Hierdoor leek het alsof Samsung het product had goedgekeurd, wat dus niet het geval bleek te zijn. Samsung checkt alle accessoires gemaakt door derde partijen voordat deze de benodigde certificatie krijgen. Nu gaan Anymode en Samsung gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing.

Bron: Slashgear

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.