Samsung scoort met Galaxy S en Galaxy Tab

Redactie
3 december 2010, 19:54
1 min leestijd
Samsung scoort met Galaxy S en Galaxy Tab
galaxy-s-2

Samsung verkocht in het derde kwartaal van 2010 de meeste Android-telefoons in Noord-Amerika. Dit beweert de fabrikant naar aanleiding van gegevens van het onafhankelijke onderzoeksbureau Gartner. Het is niet zo vreemd dat Samsung op de eerste plaats staat in Amerika, want de Samsung Galaxy S wordt door bijna iedere mobiele telecomprovider verkocht en is in de Verenigde Staten een geliefd toestel. Daarnaast maakt de Koreaanse fabrikant bekend dat de Samsung Galaxy Tab wereldwijd meer dan één miljoen keer over de toonbank is gegaan.

“Ik wil iedere Galaxy S-bezitter persoonlijk bedanken. Deze mooie cijfers hadden we niet zonder de loyaliteit en ondersteuning van onze klanten”, zegt Dale Sohn, president van Samsung Mobile. “We hebben nu al zin om onze nieuwe producten, innovaties en services voor 2011 te tonen.”

Lees verder na de advertentie.

Zowel de Samsung Galaxy S als de Samsung Galaxy Tab heeft een 1 GHz Hummingbird-processor, Android 2.2 en Samsung’s TouchWIZ-schil. De Galaxy S is een telefoon met een helder Super AMOLED-scherm, terwijl de Galaxy Tab het grotere broertje is met aangepaste applicaties (maar helaas zonder Super AMOLED-scherm).

Bron: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu