‘Samsung gaat ronde smartwatch met draairing introduceren’

Redactie
8 januari 2015, 18:36
1 min leestijd
‘Samsung gaat ronde smartwatch met draairing introduceren’

Samsung gaat op de Mobile World Congress, die van 2 tot 5 maart plaatsvindt, een ronde smartwatch introduceren die de gebruiker via een ronddraaiende ring kan besturen.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt het doorgaans goed ingelichte SamMobile, dat vaker juiste informatie over nog niet aangekondigde Samsung-producten publiceert. Samsung is één van de weinige bedrijven die nog geen ronde smartwatch heeft uitgebracht. Onder andere Motorola en LG hebben al een ronde smartwatch op de markt, die beide indruk maken.

Over de SM-R720 smartwatch

samsung-patent-interface-round-smartwatch1

De ronde smartwatch zou van een eveneens ronde ring worden voorzien waaraan de gebruiker kan draaien. Bij het draaien zou diegene bijvoorbeeld door het menu van de software kunnen scrollen. En dat klinkt helemaal niet verkeerd. Daarnaast is het na de lovende kritieken op andere ronde smartwatches aannemelijk dat ook Samsung een ronde gadget uit gaat brengen

De smartwatch, die de naam  SM-R720 draagt, zou volgens bronnen vanuit de doos draaien op Samsungs Tizen, en dus niet op Android Wear. Mogelijk komt er in de toekomst ook een Android Wear-versie, zoals bij de Gear Live het geval was.

De smartwatch zou tijdens de Mobile World Congress in Barcelona worden gepresenteerd. Deze beurs vindt plaats van 2 tot 5 maart.

Laatste Samsung-nieuws

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu