Samsung toont drie Android-toestellen op CommunicAsia 2010
Redactie

samsung android line-upSamsung heeft op de beurs CommunicAsia drie Android-smartphones laten zien. Nieuw? Als je goed kijkt zijn het toestellen die we al eerder onder een andere naam hebben gezien. Tijdens de beurs werden twee toestellen met Bada OS getoond (Wave 2 en Wave 2 Pro), drie Android-toestellen (Galaxy Beam, Galaxy 3 en 5) en twee Windows Mobile-toestellen (Omnia Pro 4 en 5). De Galaxy Beam hebben we eigenlijk al eens eerder gezien: dat was het Android-toestel met ingebouwde projector dat tijdens Mobile World Congress werd gedemonstreerd. Toen heette het nog de Samsung Beam, maar volgens het ingewikkelde naamgevingssysteem van Samsung wordt het toestel ook wel de GT-i8520 genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Galaxy 3 zou gelijk kunnen zijn aan de Galaxy Apollo, ook bekend als de Samsung i5801 en de Galaxy 5 wordt het nieuwe instapmodel, dat je ook onder de naam i5500 kunt tegenkomen. Dit toestel lijkt erg op de Samsung Galaxy S, dus meer verwarring is niet uitgesloten. Volgens de catalogus van CommunicAsia zou Samsung vooral de Samsung Galaxy S laten zien. Tussen vandaag en 18 juni kun je terecht in de Singapore Expo.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.