Placeholder
Redactie

galaxy s 2 fotoHet is geen verrassing dat Samsung tijdens het Mobile World Congress in februari de opvolger van de Galaxy S gaat aankondigen. De Galaxy S was één van de populairste telefoons van 2010 en wordt nog steeds erg goed verkocht. Toch is het tijd voor iets nieuws. Nu concurrenten met allerlei verbeteringen komen – zoals 3D, multikernprocessor en Gingerbread (Android 2.3), – kan Samsung niet achterblijven. De grote vraag is: wat gaat de Galaxy S 2 brengen? Waarschijnlijk heeft het toestel een NVIDIA Tegra 2-processor, aangezien Samsung onlangs een grotere bestelling plaatste bij NVIDIA. Daarnaast is het logisch dat Samsung de nieuwe Galaxy S uitrust met een Super AMOLED Plus-display, dat dunner is dan het huidige Super AMOLED-scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Samsung komt twee weken voor de start van het congres met een paar bijzondere teaserfilmpjes. Er is niet veel te zien, behalve een glimp van het nieuwe toestel (zie foto rechtsboven). Op het eerste gezicht oogt het toestel erg dun. Nog twee weken wachten en we kunnen het toestel in volle glorie bekijken!

Via: Android & Me

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.