Samsung-topman bevestigt Galaxy S III
Redactie

samsung galaxy s iiiEen topman van Samsung heeft per ongeluk de naam van de nieuwe Galaxy-smartphone laten uitlekken. Tot voorheen sprak Samsung alleen over “de volgende Galaxy-telefoon”. Maar Samsung’s senior vice president Robert Yi was iets specifieker. Tijdens een conferentiegesprek over de financiële resultaten van de het eerste kwartaal 2012 zei Yi: “We verwachten zeer grote vraag naar de Galaxy S III”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Niet dat de naam van de volgende generatie Galaxy nog een groot geheim was, want iedereen ging er inmiddels al vanuit dat Samsung het toestel de Galaxy S III (of Galaxy S3) zou noemen. Maar officiële bevestiging vanuit Samsung was er nog niet. Er is nu zoveel bevestiging voor de nieuwe naam, dat een volgend ‘lek’ eigenlijk al niets meer toevoegt. Het speculeren zal zich nu concentreren op de specs.

Zelf horen? Je kunt de 1Q FY2012 Earning Conference Call online terugluisteren.