De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Samsung onthult Galaxy Note 5 en S6 Edge+ op 13 augustus’

Gijs Ettes
28 juli 2015, 9:41
1 min leestijd
‘Samsung onthult Galaxy Note 5 en S6 Edge+ op 13 augustus’

Samsung heeft een Unpacked-evenement aangekondigd voor 13 augustus. Hoewel het bedrijf het niet expliciet aangeeft, worden de onthullingen van de Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Dit verwachten we van Samsung Unpacked 2015

Samsung Unpacked 2015 zal waarschijnlijk in het teken staan van twee nieuwe grote telefoons: de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+. Eerstgenoemde wordt naar verluidt voorzien van een 5,7 inch-display (QHD) en een design dat grotendeels uit metaal en glas bestaat. De Note 5 zou verder beschikken over een Exynos 7422-chip van Samsung en 4GB aan werkgeheugen. Uiteraard is de grote smartphone ook weer uitgerust met een stylus, die mogelijk automatisch uit de behuizing kan schieten.

De Galaxy S6 Edge+ ziet er – zoals de naam al doet vermoeden – uit als een opgeblazen Galaxy S6 Edge. Het toestel zou beschikken over een groter 5,7 inch-scherm (eveneens QHD) dat aan beide zijkanten iets afloopt. Het toestel is dus een slag groter en ook onderhuids zou het een en ander zijn vernieuwd. Zo wordt de S6 Edge+ aangedreven door een Exynos 7420-chip en 3GB aan werkgeheugen.

Beide smartphones zouden standaard draaien op Android 5.1.1 (Lollipop) met de Touchwiz-skin van Samsung. Hun release wordt kort na de onthulling verwacht en wel op 21 augustus. Wat de de Note 5 en S6 Edge+  precies kosten en wanneer ze in de Benelux verschijnen, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's