De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung ontwikkelt nieuws-app voor Galaxy-toestellen

Redactie
1 september 2015, 17:11
1 min leestijd
Samsung ontwikkelt nieuws-app voor Galaxy-toestellen

In navolging van Apple, is ook Samsung bezig met de ontwikkeling van een eigen nieuwsdienst voor mobiele devices. De app heet  UPDAY en moet beschikbaar worden voor Galaxy-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Samsungs UPDAY-app

samsung upday

Samsung ontwikkelt de nieuws-app in samenwerking met Alex Springer, een grote naam in de uitgeverswereld die  onder meer Bild publiceert. Hoewel de app gebruik zal maken van de content van de uitgever is het nog niet bekend of Alex Springer ook unieke content gaat creëren voor UPDAY. Momenteel zijn de Galaxy-toestellen van Samsung al voorzien van de app Flipboard Briefing, die allerhande content van nieuwssites kan tonen.

Vanwege de achtergrond van Alex Springer in Duitsland en Polen zullen Galaxy-gebruikers in deze landen als eerste kennismaken met de nieuws-app. Als deze succesvol blijkt, zal Samsung UPDAY wereldwijd introduceren. Of er dan ook gebruikgemaakt  wordt  van content van Nederlandse uitgeverijen is nog onbekend.

UPDAY wordt  alleen beschikbaar gesteld voor Galaxy-apparaten en is in eerste instantie alleen als bètaversie te downloaden vanuit Google Play, de Galaxy Apps and Galaxy Gifts stores.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu