Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons

Redactie
17 oktober 2011, 13:33
1 min leestijd
Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons
Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons

Samsung heeft wereldwijd dertig miljoen Samsung Galaxy S en Samsung Galaxy S II telefoons verkocht. In totaal ging het voormalige vlaggenschip de Samsung Galaxy S twintig miljoen keer over de toonbank, de Samsung Galaxy S II tien miljoen keer. De orginele Galaxy S wist in zestien maanden dit aantal te bereiken, de S II deed er vijf maanden om tien miljoen keer verkocht te worden.

De Samsung Galaxy S II doet het nog beter dan haar voorganger omdat er in een kortere tijd meer toestellen van zijn verkocht. Volgens Samsung zijn de Galaxy-toestellen vooral populair vanwege het goede Super AMOLED-scherm, de snelle processor en de geoptimaliseerde software. Daarnaast brengt de producent ook meerdere versies van de telefoons uit. Zo is de Samsung Galaxy S in vier verschillende uitvoeringen in de Verenigde Staten te krijgen, en is er nu ook een Plus-uitvoering van de Galaxy S met iets betere specificaties. Al deze varianten worden meegerekend voor het aantal van 20 miljoen exemplaren.

Lees verder na de advertentie.

Momenteel is de Samsung Galaxy S II een van de snelste smartphones ter wereld, maar naar alle waarschijnlijk zal het volgende Samsung Galaxy toestel deze prestaties doen verbleken. Uit de eerste geruchten over de Samsung Galaxy S III blijkt dat Samsung niet op haar lauweren gaat rusten. Het volgende topmodel uit de Galaxy-serie zou een 1.8 GHz dual-core processor krijgen, 2 GB RAM en een 12 megapixel camera. De S III zou uitgerusten worden met een 4.6 inch Super AMOLED Plus HD scherm.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's