De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons

Redactie
17 oktober 2011, 13:33
1 min leestijd
Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons
Samsung verkoopt 30 miljoen Galaxy S en Galaxy S II telefoons

Samsung heeft wereldwijd dertig miljoen Samsung Galaxy S en Samsung Galaxy S II telefoons verkocht. In totaal ging het voormalige vlaggenschip de Samsung Galaxy S twintig miljoen keer over de toonbank, de Samsung Galaxy S II tien miljoen keer. De orginele Galaxy S wist in zestien maanden dit aantal te bereiken, de S II deed er vijf maanden om tien miljoen keer verkocht te worden.

De Samsung Galaxy S II doet het nog beter dan haar voorganger omdat er in een kortere tijd meer toestellen van zijn verkocht. Volgens Samsung zijn de Galaxy-toestellen vooral populair vanwege het goede Super AMOLED-scherm, de snelle processor en de geoptimaliseerde software. Daarnaast brengt de producent ook meerdere versies van de telefoons uit. Zo is de Samsung Galaxy S in vier verschillende uitvoeringen in de Verenigde Staten te krijgen, en is er nu ook een Plus-uitvoering van de Galaxy S met iets betere specificaties. Al deze varianten worden meegerekend voor het aantal van 20 miljoen exemplaren.

Lees verder na de advertentie.

Momenteel is de Samsung Galaxy S II een van de snelste smartphones ter wereld, maar naar alle waarschijnlijk zal het volgende Samsung Galaxy toestel deze prestaties doen verbleken. Uit de eerste geruchten over de Samsung Galaxy S III blijkt dat Samsung niet op haar lauweren gaat rusten. Het volgende topmodel uit de Galaxy-serie zou een 1.8 GHz dual-core processor krijgen, 2 GB RAM en een 12 megapixel camera. De S III zou uitgerusten worden met een 4.6 inch Super AMOLED Plus HD scherm.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu