Samsung W899 heeft twee touchscreens én numeriek toetsenbord
Wouter Nijsen

Samsung_W899_android_1Samsung heeft in China een bijzondere Android-telefoon op de markt gebracht. Het betreft een zogenaamde clamshell, of klaptoestel, met twee schermen. Op zich is bij een dergelijk toestel een scherm aan zowel de binnen- als buitenkant natuurlijk niet bijzonder. Echter meestal is het exemplaar op de buitenkant van minimale afmetingen en laat deze alleen de tijd of het telefoonnummer zien bij een binnenkomend gesprek. Heel anders is het bij de Samsung W889.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Deze Android-telefoon heeft namelijk zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een volledig 3,3 Inch Super AMOLED touchscreen! dit betekend dat gebruikers voor volledige touchscreen bediening kunnen kiezen aan de buitenkant, of voor de combinatie van touchscreen en numeriek toetsenbord aan de binnenkant van het toestel. Aan boord zijn Android 2.2, een 1GHz processor, 5 megapixel camera, GPS en een WiFi hotspot functie. Het toestel is 17,5mm dik en voorlopig alleen in China verkrijgbaar.

samsung_w899_Android

Afgaand op het design van de Samsung W899 zal de gemiddelde Europese consument daar niet rouwig om zijn. Neemt niet weg dat de Samsung W899 een bijzondere Android-telefoon is. Of is een dergelijk toestel in Europa kansloos, zelfs als het ontwerp wordt aangepast aan de smaak van de westerse consument.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.