Samsung werkt aan drie Android-toestellen voor Europa

samsung s8000Eergisteren hadden we een foto van de Samsung 8000, een Android-toestel dat we over een paar weken op de Europese markt kunnen verwachten. Nieuw is dat we nu een foto van een ‘echte’ Samsung S8000 kunnen laten zien (en niet een strak gestileerde reclamefoto).

Ook nieuw is dat Samsung van plan is om drie Android-toestellen in Europa uit te brengen. Maar wacht, hadden ze dat niet al eerder gezegd? Niet helemaal: toen ging het om slechts één Android-toestel voor de Europese markt en twee Samsung-Androids voor de VS.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Samsung S8000 komt naar verwachting in juni beschikbaar. Omdat Samsung een voorkeur heeft voor grote touchscreens, is te verwachten dat de meeste voorzien zijn van een schermtoetsenbordje in plaats van een hardware-toetsenbordje. Samsung zal in dat geval op Android 1.5 moeten wachten voordat de toestellen gelanceerd kunnen worden.

Via: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.