‘Samsung werkt al aan Galaxy Gear 2’

Gijs Ettes
16 september 2013, 11:51
1 min leestijd
‘Samsung werkt al aan Galaxy Gear 2’
Galaxy Gear_001_Front_Wild Orange

Samsung zou al hard bezig met een opvolger van de Galaxy Gear, zo meldt een Koreaanse site. Deze Galaxy Gear 2 zou mogelijk gps-ondersteuning krijgen en overweg kunnen en standaard al met alle Android-smartphones werken.

Samsung lijkt dus niet stil te zitten op smartwatch-gebied, aangezien de eerste Samsung Galaxy Gear nog niet eens in de winkelrekken ligt. Samsung onthulde zijn smartwatch op 4 september, op de Duitse technologiebeurs IFA.

De Galaxy Gear zal met zijn release alleen werken met de aankomende Samsung Galaxy Note 3 en nieuwe  Galaxy Note 10.1. Ondersteuning voor de Samsung Galaxy S4, Galaxy S3 en Galaxy Note 2 volgen nog.

Lees verder na de advertentie.

De opvolger van de eerste Galaxy Gear zou mogelijk al op de technologiebeurs CES in januari of MWC van februari worden aangekondigd.

Galaxy Gear-beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Gear is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 299 euro. De smartwatch moet op 25 september in de winkels komen te liggen, samen met de Samsung Galaxy Note 3.

De smartwatch van Samsung heeft een 1,36 inch super-amoled-touchscherm met een resolutie van 320×320 pixels, 800MHz-processor, bluetooth 4.0. Ook is er 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte aanwezig. De Galaxy Gear heeft daarnaast een batterijduur van 24 uur waarmee je het volgens Samsung gemakkelijk een dag volhoudt. Deze accu is 315 mAh groot.

Via: SamMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu