Eerste Samsung winkels binnenkort geopend in Nederland

samsung winkelsSamsung is van plan om enkele winkels te openen in Nederland. Daarvoor zoek het Zuid-Koreaanse bedrijf de samenwerking op met The Phonehouse, waarvan enkele filialen in echte Samsung winkels worden veranderd.

Samsung en The Phonehouse zijn tot een deal gekomen nadat de eerste testen in Spanje zijn uitgevoerd. Daar werden als test al enkele Phone House-winkels tot Samsung winkels omgedoopt. Carphone Warehouse is eigenaar van de Phonehouse-winkels. Officieel heten de winkels ‘Samsung Experience Stores’, en wordt er veel blauw gebruikt om hun producten aan te prijzen en bij meer mensen te introduceren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung winkels

samsungstore3In totaal zouden er zestig Phonehouse-winkels tot Samsung winkels worden verbouwd en omgetoverd, waar logischerwijs alleen Samsung-producten te koop zijn. Dit kunnen smartphones, tablets, maar ook een Chromebook of accessoires zijn. De winkels krijgen daarbij eenzelfde luxe uitstraling als bijvoorbeeld de Apple Store, die bekend staat om de ervaring die de winkel aan zijn klanten biedt.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de Samsung-winkels worden geopend, en welke filialen precies voor Samsung winkels gaan worden gebruikt.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.