De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung komt met eigen Google Glass-bril: Gear Glass

Redactie
7 oktober 2013, 17:38
1 min leestijd
Samsung komt met eigen Google Glass-bril: Gear Glass
google glass winkels

Samsung werkt aan een eigen Google Glass-bril: de Gear Glass. Dat meldt de Russische blogger Eldar Murtazin in een tweet. Het nieuws komt vlak na de release van de Galaxy Gear, de smartwatch van Samsung die op dit moment nog niet overal even lovende kritieken ontvangt.

“Samsung werkt een eigen versie van Google Glass”, tweet de blogger. “Hett product zal waarschijnlijk in april of mei te zien zijn onder de naam Gear Glass.” Verder is er nog geen informatie over het apparaat bekend. Het is al wel langer duidelijk dat Samsung aan verschillende draagbare apparaten werkt. Hier zou de Gear Glass onder kunnen vallen, want het is duidelijk dat Samsung niet alleen kijkt naar smartwatches.

Lees verder na de advertentie.

Gear Glass: geen vreemde keuze

Door het succes van Google Glass en de vraag naar de slimme bril van Google is het niet vreemd dat Samsung aan een soortgelijk apparaat werkt. Het blijft echter nog onduidelijk hoe Samsung zijn Gear Glass in wil gaan zetten, en wat voor design de slimme bril krijgt. Ook de werking (lcd, prisma, oled) van de Galaxy Gear is nog onbekend.

Blogger Murtazin heeft al vaker juiste informatie over onaangekondigde apparaten verspreid, waaronder de Xperia Z1 en Nexus 7.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu