Saygus Vphone V1: onbekende fabrikant maakt Android-telefoon

saygus vphone v1Als je enthousiast wordt van de hiernaast afgebeelde Android-telefoon kun je maar beter naar Amerika verhuizen. We laten ‘m dan ook alleen zien vanwege het exotische merk: Saygus. Nooit eerder van gehoord, maar toch lijkt het erop dat de Saygus Vphone V1 het eerstvolgende Android-toestel van Verizon wordt.

De Amerikaanse provider is een grote Droid-campagne begonnen om Android-toestellen onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Ook zijn ze een Open Development Program gestart waarmee het voor toestelmakers makkelijker wordt om een Android-toestel via dit netwerk uit te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


We kunnen daarom vast nog meer toestellen van onbekende fabrikanten tegemoet zien (geen zorg, na deze Saygus zal niet elk Verizon-toestel hier de revue passeren).

De Saygus doet qua uiterlijk overigens erg denken aan de Motorola Droid, het paradepaardje van Verizon.

Specificaties:

  • Scherm: 800×480 3.5 inch capacitive touchscreen
  • Processor: 624 MHz Marvell (PXA 310)
  • Netwerk: CDMA (geen GSM)
  • Geheugen: 512 ROM / 256 RAM
  • Camera: 5 megapixel autofocus met flitser, extra camera aan de voorzijde voor videobellen
  • Extra’s: GPS, Wi-Fi, Bluetooth, accelerometer, digitaal kompas, FM-radio
  • Batterij: 1500 mAh

Op de website beweert Saygus dat de V1 de toekomst van internet is. Het blijkt te gaan om een Amerikaans bedrijf, gevestigd in South Jordan (Utah).

Via: Androidcentral

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.