Schattige Android-oplader Andru nu in Nederland te koop

Redactie
21 juni 2013, 9:57
1 min leestijd
Schattige Android-oplader Andru nu in Nederland te koop
andru3

De schattige Android-oplader Andru is nu ook beschikbaar in Europa. Dat meldt Dave Nicoll van fabrikant Salom tegen AndroidPlanet. Andru was geliefd door vele Anroid-liefhebbers, maar de oplader was een geruime tijd allen beschikbaar in het model voor de Verenigde Staten. De oplader is gebaseerd op het Android-poppetje en heeft een zachte groene afwerking met flexibele antennes op zijn hoofd en beweegbare armen.

Andru wordt met een speciale dock geleverd waardoor het poppetje rechtop kan staan en is voorzien van een standaard usb-poort met een kabel van 1,2 meter. Met deze kabel kun je elke Android-smartphone oplader. Als een toestel wordt opgeladen, lichten zijn ogen blauw op. Is je toestel helemaal opgeladen? Dan kleuren de ogen wit.

Lees verder na de advertentie.

Andru: Aan de muur

Naast de dock, kabel en Andru krijg je ook een oplader die in een Europees stopcontact past. Deze is echter wel voornamelijk geschikt voor stopcontacten aan de muur omdat Andru in de bovenkant van de oplader wordt gestopt. Bij stekkerdozen die op de grond of het bureau liggen, zou de Andru horizontaal komen te liggen.

Andru heeft een prijskaartje van 20,99 pond (25 euro) en is hier te koop. De verzendkosten naar Nederland bedragen ongeveer 4,5 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu