Schema van Google I/O 2011 uitgelekt
Redactie

google io conferentieHet volledige schema van de Google I/O is uitgelekt. Zo weten ontwikkelaars precies hoe laat bepaalde sessies en lezingen beginnen over Android, Google Apps en Chrome. Natuurlijk hebben we proberen te zoeken naar leuke details, maar er is weinig verrassends te vinden. In het schema staat namelijk niet ‘Android 2.4 aankondigen’ of ‘details onthullen over nieuwste versie Honeycomb’. Maar dit betekent niet dat er niets wordt aangekondigd! Op de eerste dag begint om 10:15 uur een onderdeel ‘Honeycomb Highlights’. Wellicht onthult Google tijdens dit uurtje wat ons de komende maanden te wachten staat op het gebied van Honeycomb.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Veel interessante lezingen en sessies worden live gestreamd via internet, dus je hoeft niet naar de VS af te reizen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen van Google. De lezingen of demonstraties die live worden uitgezonden, zijn vetgedrukt in het schema.

Klik hier om het schema te bekijken!

Bron: Google Blogspot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.