Placeholder
Redactie

Sony presenteert Xperia S met 720p-scherm en 12 megapixel camera #CES2012Toestellen uit de Sony Xperia S-serie kunnen mogelijk een fabricatefout bevatten, waardoor het scherm geel wordt zodra het toestel warm wordt. Het gaat om een klein deel van de productie, heeft Sony officieel bevestigd. Ook gaf Sony aan, dat het probleem verholpen zal worden bij mensen die een dergelijk toestel hebben gekocht. Het zou daarbij kunnen gaan om reparatie of volledige vervanging. De fout in het productieproces is gevonden en zal worden verholpen. Het probleem doet zich alleen voor als het toestel boven de 40 graden Celsius komt en alleen bij een beperkt aantal toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Sony Xperia S heeft als meest opvallende kenmerken een doorzichtige led-balk langs de onderrand van de toestellen. Ook zit er een camera met Sony Exmor R-sensor en een scherm in die gebruik maakt van de Brava-engine. Klanten die last hebben van een geeltint op het scherm kunnen contact opnemen met het Sony-klantenservicecenter, maar in Nederland is de telefoonwinkel waar je het toestel hebt gekocht het eerste aanspreekpunt. De Sony Xperia S werd in januari 2012 gepresenteerd.