motorola morrisonEr zijn schetsen verschenen van de Motorola Morrison, die het toestel van alle kanten laten zien. De indruk die je krijgt, is dat het wel eens een HTC-achtig apparaat zou kunnen worden zoals de HTC TyTN II. De schetsen tonen een slider met QWERTY-toetsenbord, met een navigatieknop onder het scherm en twee kleinere knoppen ernaast. Dat is op zich opmerkelijk, omdat Android-toestellen meestal 5 tot 6 knoppen hebben om het toestel te kunnen bedienen.

Wellicht heeft Motorola een oplossing gevonden door bepaalde knoppen op het QWERTY-toetsenbord onder te brengen. Maar handig is anders: bij veel voorkomende handelingen zou je dan steeds het toestenbordje moeten uitschuiven.

De Motorola Morrison gaat mogelijk rond de $99 bij een abonnement kosten. Of het toestel ook naar Europa komt is nog niet bekendgemaakt. De kans is aanwezig dat het een soort Sidekick-alternatief wordt, een toestel dat in de VS erg populair was. Een opmerkelijk detail op onderstaande tekeningen is het bolletjespatroon op de achterkant.

motorola morrison
Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.