Schetsen van Motorola Morrison tonen ‘gewone’ QWERTY-slider

motorola morrisonEr zijn schetsen verschenen van de Motorola Morrison, die het toestel van alle kanten laten zien. De indruk die je krijgt, is dat het wel eens een HTC-achtig apparaat zou kunnen worden zoals de HTC TyTN II. De schetsen tonen een slider met QWERTY-toetsenbord, met een navigatieknop onder het scherm en twee kleinere knoppen ernaast. Dat is op zich opmerkelijk, omdat Android-toestellen meestal 5 tot 6 knoppen hebben om het toestel te kunnen bedienen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wellicht heeft Motorola een oplossing gevonden door bepaalde knoppen op het QWERTY-toetsenbord onder te brengen. Maar handig is anders: bij veel voorkomende handelingen zou je dan steeds het toestenbordje moeten uitschuiven.

De Motorola Morrison gaat mogelijk rond de $99 bij een abonnement kosten. Of het toestel ook naar Europa komt is nog niet bekendgemaakt. De kans is aanwezig dat het een soort Sidekick-alternatief wordt, een toestel dat in de VS erg populair was. Een opmerkelijk detail op onderstaande tekeningen is het bolletjespatroon op de achterkant.

motorola morrison
Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.