Schetsen van Motorola Morrison tonen ‘gewone’ QWERTY-slider

Redactie
8 augustus 2009, 11:20
1 min leestijd
Schetsen van Motorola Morrison tonen ‘gewone’ QWERTY-slider
motorola morrison

Er zijn schetsen verschenen van de Motorola Morrison, die het toestel van alle kanten laten zien. De indruk die je krijgt, is dat het wel eens een HTC-achtig apparaat zou kunnen worden zoals de HTC TyTN II. De schetsen tonen een slider met QWERTY-toetsenbord, met een navigatieknop onder het scherm en twee kleinere knoppen ernaast. Dat is op zich opmerkelijk, omdat Android-toestellen meestal 5 tot 6 knoppen hebben om het toestel te kunnen bedienen.

Wellicht heeft Motorola een oplossing gevonden door bepaalde knoppen op het QWERTY-toetsenbord onder te brengen. Maar handig is anders: bij veel voorkomende handelingen zou je dan steeds het toestenbordje moeten uitschuiven.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Morrison gaat mogelijk rond de $99 bij een abonnement kosten. Of het toestel ook naar Europa komt is nog niet bekendgemaakt. De kans is aanwezig dat het een soort Sidekick-alternatief wordt, een toestel dat in de VS erg populair was. Een opmerkelijk detail op onderstaande tekeningen is het bolletjespatroon op de achterkant.

motorola morrison


Bron: Engadget

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's