Scoupy: gratis app voor kortingen krijgt grote update

Gijs Ettes
3 september 2013, 16:01
1 min leestijd
Scoupy: gratis app voor kortingen krijgt grote update
scpy

De Scoupy Android-app heeft dinsdag een grote update gehad. Aan het uiterlijk van de app is het niet af te zien, maar qua opbouw is de app helemaal veranderd.

Scoupy is een app die voor allerlei bedrijven, zoals restaurants en winkels, talloze coupons heeft. Die kun je bij het afrekenen van je aankoop of bestellingen ‘sliden’, waarna een winkelier jouw unieke kortingscode te zien krijgt. De aanbiedingen die je ziet, worden bepaald aan de hand van je huidige locatie. De app heeft volgens de makers inmiddels 500.000 gebruikers en noemt zich daarmee de Nederlandse marktleider in ‘mobile couponing’.

Lees verder na de advertentie.

Naast het feit dat de Scoupy Android-app van een flink vernieuwde interface is voorzien biedt de Android-app nu ook ondersteuning voor ‘brand-app oplossingen’. Dit houdt in dat andere bedrijven hun klanten een inlog voor Scoupy kunnen geven, waarmee alleen zij specifieke kortingen ontvangen. Deze kortingen zijn vervolgens via het menu van de app blijvend te benaderen.

Scoupy zegt de app met de update ook geoptimaliseerd is en veel sneller werkt. Dit is zeker te merken: Scoupy-deals lijken nu een stuk sneller in beeld te komen. Als je een echte koopjesjager bent, loont het daarom zeker om deze app even te downloaden of bij te werken.

Bekijk ook zeker ons overzicht met beste Android-applicaties in de categorie winkelen.

Download: Scoupy (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu