Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Screenshots HTC Sense met Honeycomb gelekt

Redactie
8 augustus 2011, 11:10
1 min leestijd
Screenshots HTC Sense met Honeycomb gelekt
Screenshots HTC Sense met Honeycomb gelekt

Technologiewebsite PocketNow heeft screenshots van het besturingssysteem van de nog uit te komen HTC Puccini online gezet. Deze 10,1 tablet is voorzien van Android 3.2 Honeycomb en is aangevuld met de HTC Sense. De tablet is nog niet officieel aangekondigd door HTC, maar zal naar alle verwachting later dit jaar op de markt komen.

Uit de screenshots is op te maken dat HTC heeft eigen softwarelaag flink onder handen heeft genomen. Zo worden de zwarte kleuren die standaard in Honeycomb zitten vooral aangevuld met een eigen blauw van HTC. De nieuwe look verschilt veel van de interface van de HTC Flyer die eerder dit jaar op de markt kwam en is voorzien van Android 2.3 Gingerbread. De Puccini heeft een resolutie van 1.280×800, een 1,5 GHz dual-core processor en zal verbinding kunnen maken met 4G (LTE).

Lees verder na de advertentie.

HTC heeft tevens de knoppen op de balk onderin gewijzigd. Zo is er een aparte knop voor de Sribe-pen en is naast de homeknop een knop toegevoegd om snel alle recente apps te openen. Ook bekende HTC apps zoals Friend Stream, Footprints en de HTC Hub zijn te vinden op de tablet. Aan het toetsenbord is een numeriek keypad toegevoegd. Daarnaast zijn veel specifieke AT&T apps toegevoegd, deze zijn van de provider waarmee HTC de Puccini gaat uitbrengen. Volgens PocketNow zal de HTC Pucccini over een paar maanden in de Verenigde Staten worden uitgebracht. Of en wanneer de tablet naar Nederland toe komt is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu