Screenshots Ice Cream Sandwich gelekt

Screenshots Ice Cream Sandwich gelektAll About Phones heeft negen screenshots van Android 4.0 Ice Cream Sandwich online gezet. Een anonieme bron heeft de Nederlandse website de foto’s toegestuurd die vandaag lijken te zijn gemaakt. Ice Cream Sandwich wordt hier Android 4.0 genoemd en de codenaam van de software blijkt, zoals al eerder werd vermoed, Tuna te zijn. Op de screenshots is te zien hoe onder meer het lock-screen, en het applicatie-menu flink onder handen is genomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om de telefoon uit stand-by te halen kun je nu een icoontje naar een cirkel toe spelen. In het applicatie-menu zijn apps en widgets van elkaar gescheiden op een vergelijkbare manier zoals dit bij Honeycomb wordt gedaan. De gehele look van Ice Cream Sandwich heeft heel veel weg van Honeycomb. Zo kun je op haast dezelfde manier tussen applicaties die openstaan wisselen. Ook is in het instellingenmenu het data-verbruik terug te vinden van de aparte apps. Deze mogelijkheid werd gisteren was bekend door Boy Genius Report.

Bron: All About Phones

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.