De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Screenshots widgets Gmail, E-mail en Agenda Ice Cream Sandwich gelekt

Redactie
16 oktober 2011, 16:19
1 min leestijd
Screenshots widgets Gmail, E-mail en Agenda Ice Cream Sandwich gelekt
Screenshots widgets Gmail, E-mail en Agenda Ice Cream Sandwich gelekt

De lancering van Ice Cream Sandwich is aanstaande. Op 19 oktober zal de nieuwe versie van Google’s mobiele besturingssysteem aan het grote publiek worden gepresenteerd. Hoewel nog niet helemaal duidelijk is wat Android 4.0 precies gaat brengen, zijn er heel wat apps en screenshots gelekt. Nu is ook bekend geworden hoe de widgets van de Gmail, E-mail en de Agenda eruit gaan zien in Ice Cream Sandwich.

In het eerste screenshot is te zien hoe het Gmail-widget in ICS is veranderd ten opzichte van Honeycomb. De kleuren zijn lichter geworden en ook de tijdsweergave ziet er wat gelikter uit. Wat wel ontbreekt zijn labels, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er geen labels aan de desbetreffende boodschappen zijn gelinkt.

Lees verder na de advertentie.

Gmail widget Ice Cream Sandwich

De E-mail widget lijkt bijzonder veel op de Gmail-widget en heeft geen ingrijpende veranderingen.

E-mail widget Ice Cream Sandwich

De agenda ziet er ook een stukje gelikter uit. Zo is de rand verdwenen om de lijst met afspreken en is de bovenste ietsjes kleiner geworden. Er is meer nadruk op de maand gelegd dan de aanduiding welk week het is. Maar aangezien het hier om de Amerikaanse tijdweergave gaat, ligt het voor de hand dat dit anders zal zijn in de Europese versie.

Agenda widget Ice Cream Sandwich

De screenshots zijn afkomstig van Geek Vundotra die eerder al meer Ice Cream Sandwich apps lekte. Geek Vundotroa is een verbastering van de naam Vic Gundrotra, de grote man achter Google+.

Bron: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu