Sense 6.0 op termijn beschikbaar voor HTC One, One Mini en One Max

Gijs Ettes
15 april 2014, 8:09
1 min leestijd
Sense 6.0 op termijn beschikbaar voor HTC One, One Mini en One Max
HTC One Max

Amerikaanse en Canadese gebruikers van de eerste HTC One kunnen eind mei aan de slag met de Sense 6.0-skin op hun toestel. Dat heeft de directeur van de Amerikaanse tak van HTC, Jason Mackenzie, bekendgemaakt. Wanneer Sense 6.0 wordt  gepusht naar Europese smartphones heeft hij echter niet onthuld. Wij gaan uit van een aantal weken voordat de update beschikbaar is voor providertelefoons. Ook de HTC One Mini en HTC One Max worden uiteindelijk geüpdatet; of hetzelfde geldt voor Desire-toestellen uit 2013 is onbekend.

Sense 6 is kleurrijker, speelser en mooier dan de vorige versie, met meer aandacht voor pastelkleuren, eenheid en gemak. Door het gebruik van KitKat lopen de kleuren door tot de bovenkant en dat geeft een mooi effect. Veel HTC-apps maken gebruik van hun eigen kenmerkende kleur, die via de thema-instellingen zijn aan te passen.

Lees verder na de advertentie.

Handig aan Sense 6.0 is de aanpasbaarheid van het snelle instellingen-menu dat via de notificatiebalk bereikbaar is. Zo heb je de mogelijkheid om de snelkoppelingen in het overzicht aan te passen en de software meer op je eigen gebruik aan te passen. Schakel je vaak nfc in? Dan kun je een specifieke nfc-knop aan het overzicht toevoegen om deze verbinding snel in of uit te schakelen.

Ook BlinkFeed is voorzien van een update en toont nu nieuwe kleuren en kleinere informatietegels. Hierdoor worden lage-resolutie-foto`s mooi op het 5 inch full-hd-scherm weergegeven en is er meer ruimte voor informatie. De functionaliteit is grotendeels hetzelfde: je kunt content van sociale netwerken, media en apps als de kalender toevoegen.

Het laatste nieuws over HTC

De laatste nieuwsberichten met betrekking tot HTC lees je hieronder. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in het overzicht met HTC Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu