De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Sex with Google Glass: app wil je seksleven spannender maken en helpen

Redactie
19 januari 2014, 14:29
1 min leestijd
Sex with Google Glass: app wil je seksleven spannender maken en helpen
Sex with Google Glass

Hoewel Google Glass nog steeds een niche-product is, zijn er al meerdere seks-apps uitgebracht. Hoewel enkelen door Google zijn geblokeerd, wil Sex with Google Glass het anders aanpakken en de “intimiteit tussen partners voorop stellen”. Met het motto “Wear Glass. Have Sex” wil hij partners een kijkje geven in hetgeen dat de ander ziet. Ofwel: je kunt jezelf via Glass bekijken, door het point-of-view-perspectief van de ander.

Sex with Google Glass maakt één video met de beelden van beide video’s en uploadt het bestand vervolgens naar de cloud, waarna de video binnen vijf uur weer wordt verwijderd.

Lees verder na de advertentie.

Seksen met Sex with Google Glass

glass-2

“Seksen terwijl je Google Glass draagt biedt een geheel nieuw perspectief. Je kunt met gemak swipen om een nieuw perspectief te activeren. En geniet van het uitzicht”, aldus de ontwikkelaar.

Je start de Sex with Google Glass met “OK Glass, it’s time” en stopt de app met “OK Glass, pull out”. Verder is het mogelijk om middels de app de lampen uit te schakelen (mogelijk via Philips Hue), muziek af te spelen of ideeën voor nieuwe standjes te tonen.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de app wordt uitgebracht. De ontwikkelaar meldt dat hij nog op zijn eigen Google Glass moet wachten.

Lees meer over Google Glass

Lees ook onze uitgebreide Google Glass review en bekijk de bijbehorende videoreview. Wil jij ook een Glass Explorer worden? Lees alles over Google Glass in Nederland en alle dingen die je moet weten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu