Sharp IS03: ‘Retina’-display, 1 GHz-processor en een flinke camera

sharp-is03In Japan kun je binnenkort de Sharp IS03 kopen: een telefoon met Android 2.1, een 1 GHz Snapdragon QS8650 processor en een 9,6 megapixelcamera. Het hoogtepunt is misschien wel het touchscreen met een resolutie van 960 bij 640 pixels. Dit is dezelfde resolutie als het touchscreen van de iPhone 4. Daarnaast is het touchscreen van de telefoon van Sharp met een grootte van 3,5 inch even groot als het scherm van de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De telefoon heeft 512 MB ROM en 512 RAM. Er is ruimte voor een microSDHC-kaart met een maximale grootte van 32 GB.

De achterkant van de Sharp IS03 lijkt op een gemiddelde digitale fotocamera. Een kleine flitser zorgt ervoor dat foto’s die binnenshuis worden gemaakt niet direct de prullenbak in hoeven.

De Japanse mobiele telecomprovider KDDI biedt de IS03 vanaf eind november aan. Het is nog niet bekend of Sharp van plan is om het toestel naar Europa of de Verenigde Staten te verschepen.

Bron: K-tai Impress

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.