Sharp kondigt twee Android-tablets aan

Redactie
27 september 2010, 14:07
1 min leestijd
Sharp kondigt twee Android-tablets aan
sharp tablets

Sharp introduceert binnenkort twee Android-tablets met een schermgrootte van 5,5 en 10,8 inch. Beide tablets draaien op Android en hebbben Wi-Fi. De tablets komen in december in Japan op de markt en verschijnen mogelijk later in Europa.

De tablets heten ‘Galapagos’, net zoals de online e-book-winkel die tegelijkertijd met de twee tablets opent. Wanneer de winkel in december van start gaat, dan zijn er ongeveer 30.000 kranten, tijdschriften en boeken verkrijgbaar. Het is mogelijk om een proefversie van een boek te downloaden, om later het hele exemplaar aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

De tablet-pc met een scherm van 5,5 inch heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Dit model is iets groter dan de Dell Streak, maar komt nog lang niet in de buurt van de Samsung Galaxy Tab. De grotere broer heeft een 10,8 inch-scherm met een resolutie van 1366 bij 800 pixels. Het scherm heeft een hogere resolutie dan Apple’s iPad (1024 bij 768 pixels). Aangezien Android 2.2 een maximale resolutie van 1024 bij 600 pixels ondersteunt, draait de 10,8 inch tabletcomputer mogelijk op een nieuwe versie van Android.

Hieronder een filmpje van de aankondiging van beide tablets.

Via: Frandroid

Categorie: Tablets
Spotlight: Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's