De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nvidia brengt gamerstablet opnieuw uit voor lagere prijs

Redactie
17 november 2015, 17:18
1 min leestijd
Nvidia brengt gamerstablet opnieuw uit voor lagere prijs

De Nvidia Shield-tablet, die eerder uit de handel werd genomen, is vandaag opnieuw op de markt gebracht als de Shield Tablet K1. Daarbij wordt een forse prijsverlaging van maar liefst 100 euro doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Met een prijs van 199,99 euro in plaats van 299,99 euro is de Nvidia Shield Tablet K1 weer te koop in Nederland. In juli dit jaar werd de tablet teruggeroepen vanwege brandgevaarlijke accu’s. Nvidia leek toen gestopt te zijn met de verkoop van de gamerstablet.

Rerelease Shield Tablet K1

Overigens wordt alleen de 16GB wifi-versie van de Shield Tablet K1 opnieuw uitgebracht. Van de Shield bestond eerder ook nog een 32GB cellular-versie, maar deze komt niet terug. Wel zijn  de kenmerkende accessoires, waaronder een controller, verkrijgbaar.

nvidia shield tablet k1


De tablet, die onder meer geschikt is om  games als Need for Speed No Limits en Hearthstone: Heroes of Warcraft  te draaien, beschikt over een 8 inch-display (1920 bij 1200 pixels) en een quadcore Tegra K1-processor (2,2GHz) met de krachtige Kepler grafische processor met 192  gpu-kernen. Uit de doos draait de K1  op Android Lollipop, hoewel een upgrade naar Android 6.0 Marshmallow nabij is volgens Nvidia.

Andere specs van de K1 zijn 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbaar intern geheugen en een 5 megapixel-camera aan zowel de voor- als achterzijde. Ook is de tablet aan de voorkant uitgerust met twee luidsprekers.

Bron: Nvidia
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu