ShopSavvy krijgt update met betere plaatsbepaling

Wouter Nijsen
7 maart 2009, 13:23
1 min leestijd
ShopSavvy krijgt update met betere plaatsbepaling
2944594884_15c21ac285

ShopSavvy is één van de populairste applicaties in de Android Market. Met ShopSavvy kun je een streepjescode scannen, waarna je direct online de gegevens over het produkt en verkoopprijzen kunt zien. Het leuke aan deze applicatie is dat je ook de laagste prijs in je omgeving kunt opzoeken.

En dat kan je dus een middagje van winkel naar winkel lopen besparen. De vandaag uitgebrachte update zou het programma nog beter maken. De grootste verandering is dat plaatsbepaling niet langer alleen via GPS gaat, maar nu ook WiFi en GSM-netwerk (via driehoeksmeting). Dit is niet alleen sneller, maar vooral handig als je geen GPS-ontvangst hebt (bijvoorbeeld in een winkel).

Lees verder na de advertentie.

De barcodescanner-software is aangepast, waardoor het scannen sneller verloopt, met minder fouten. De verbeteringen zijn het gevolg van het ontwikkelen van een iPhone-versie van ShopSavvy, die nog in betafase is. De ontwikkelaar hoopt op termijn ook een Windows Mobile-versie te kunnen uitbrengen. Ook is het mogelijk de door jou gevonden prijzen rechtstreeks op het steeds poulairder wordende Twitter te posten.

Bij de online prijzen die ShopSavvy weergeeft moet wel een kleine kanttekening worden geplaatst. de ontwikkelaar heeft namelijk een overeenkomst met enkele webwinkels, dus of die prijzen ook werkelijk de laagste zijn is de vraag.

Meer info: ShopSavvy Demo
Via: Ykvz Blog

Categorie: Google Play
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's