Simlockvrije HTC Hero vanaf 15 juli bij Amazon UK

htc heroAmazon UK heeft de voorinschrijving geopend voor de HTC Hero. Voor £429,99 kom je in bezit van een simlockvrije HTC Hero. De afleverdatum is op 15 juli 2009. In de doos krijg je een HTC Hero met screenprotector, reislader, mini-USB-kabel, standaardbatterij, stereo-headset met 3,5 mm-plug en een 2GB microSD-kaartje. De HTC Hero zal in Engeland vanaf volgende maand te koop zijn via T-Mobile en Orange UK. Nieuwe klanten van Orange krijgen het toestel gratis als ze een abonnement van minimaal £39,15 per maand afsluiten voor twee jaar. T-Mobile UK gaat de HTC Hero onder een andere naam aanbieden: de T-Mobile G1 Touch. Dit toestel is gratis bij afsluiting van een abonnement van £40 per maand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De G1 Touch, is dat nu hetzelfde als de G1 MyTouch die ook al in de VS is aangekondigd? Niet helemaal: de G1 MyTouch is in feite de oude HTC Magic, maar dan in een T-Mobile-uitvoering. De G1 Touch is de T-Mobile-variant van de HTC Hero, die al in Engeland is aangekondigd. T-Mobile Nederland gaat het toestel ook onder de nieuwe naam verkopen, maar heeft nog niets officieel aangekondigd.

Meer info: Amazon UK

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.