De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Simpel biedt tijdelijk onbeperkt bellen, sms’en en 1GB data voor €10

Redactie
24 november 2015, 11:54
1 min leestijd
Simpel biedt tijdelijk onbeperkt bellen, sms’en en 1GB data voor €10

De virtuele provider Simpel is een actie gestart waarbij consumenten tot en met 31 december aanstaande een abonnement met 1GB data en onbeperkt bellen en sms`en kunnen afsluiten. Het abonnement kost 10 euro per maand.

Simpel Belrevolutie-actie

De actie van Simpel heet `Belrevolutie` en biedt een tweejarig abonnement met onbeperkt bellen, sms`en en 1GB data. Gebruikers kunnen bellen en sms`en naar vaste en mobiele nummers, met uitzondering van speciale betaalde servicenummers (bijvoorbeeld 0900-nummers) en betaalde sms-diensten. In de voorwaarden valt verder te lezen dat dit onbeperkt is voor iedereen `met een normaal gebruik`. De provider behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen als er misbruik wordt gemaakt van zijn diensten.

Verder kunnen klanten met de Simpel Belrevolutie-actie beschikken over 3G-internet (via het netwerk van T-Mobile) met een maximale downloadsnelheid van 14Mbit/s en een uploadsnelheid van 2MBit/s. Simpel heeft ook duurdere abonnementen voor wie meer data nodig heeft. Zo betaal je voor 2GB 15 euro per maand en voor 3GB 20 euro per maand. De actie loopt van 24 november tot en met 31 december 2015.

Bekijk Belrevolutie-actie op de website van Simpel

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu