De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Simyo biedt naast sim only-abonnementen nu ook telefoons aan

Bram Lettenmeijer
2 februari 2022, 15:01
2 min leestijd
Simyo biedt naast sim only-abonnementen nu ook telefoons aan

Simyo bood tot voor kort alleen sim only-abonnementen aan. Vanaf nu verkoopt de provider ook abonnementen met telefoons.

Lees verder na de advertentie.

Voor een abonnement met telefoon kun je voortaan ook bij Simyo terecht

Zoek je naar een abonnement inclusief smartphone? Vanaf nu kun je ook terecht bij Simyo. Het dochterbedrijf van KPN bood tot voor kort enkel sim only-abonnementen aan. Nu kun je bij de provider terecht voor zowel nieuwe als refurbished toestellen. De line-up van telefoons bestaat onder andere uit de iPhone 12 mini, Samsung Galaxy A52s en Oppo A74 5G. Voor het volledige aanbod kun je een kijkje nemen op de website van Simyo.

Simyo

Huidige Simyo-abonnees kunnen hun abonnement vanaf nu verlengen en er direct een smartphone bij bestellen. Voor nieuwe abonnees worden tijdelijk geen aansluitkosten in rekening gebracht. De provider biedt nu telefoons om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden, aldus Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Wanneer wij merken dat de Simyo-klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter.”

Voor dure high-end-toestellen zul je verder moeten kijken

Je kunt bij Simyo niet terecht voor de allerduurste toptoestellen van dit moment, zoals een Samsung Galaxy S21 Ultra of iPhone 13 Pro Max. De provider lijkt zich te richten op goedkopere telefoons. De toestellen in de line-up zijn dan ook voornamelijk middenklasser-smartphones.

Juist daarom is het leuk dat de provider ook een aantal refurbished modellen aanbiedt. Dit maakt de kosten nog lager. Wel belangrijk om te weten: Simyo biedt op het moment van schrijven enkel refurbished iPhones aan. Wil je een Android-telefoon? Dan is een gloednieuw toestel je enige optie.

Sim only abonnementen vergelijken

Wil je jouw sim only abonnement verlengen of ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Eenvoudig sim only vergelijken doe je in onze sim only prijsvergelijker.

Krijg je maar geen genoeg van het nieuws uit Android-land? Download dan ook even onze app en abonneer je op onze nieuwsbrief. Volg ons natuurlijk ook eventjes op FacebookInstagram en Twitter.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu