Siri maakt Google Glass belachelijk

Redactie
27 augustus 2013, 8:16
1 min leestijd
Siri maakt Google Glass belachelijk
google glass

De Siri Google Glass-fight houdt voor de komende periode niet op. The Verge ontdekte dat Siri, de digitale assistent van iOS, enkele antwoorden op het commando ‘Okay, Glass’ zegt, waaronder ‘ik denk dat het glas half leeg is hoor’. Hoewel Siri al eerder enkele concurrenten belachelijk maakte, lijkt de aanval op Google Glass pas recentelijk te zijn toegevoegd. Ook meldt Siri: “Ik ben niet Google Glass, en daar ben ik heel tevreden mee.” Enkele grappige antwoorden heeft de digitale assistent ook, zoals ‘Glass? Ik denk dat je de verkeerde assistent hebt’ en zegt Siri dat de gebruiker moet stoppen met het proberen om de iPhone om zijn hoofd te verbinden.

Lees verder na de advertentie.

Siri Google Glass: fight!

Screenshot-2013-08-26-at-11.50.44-AM-645x362

Google Glass, de slimme bril van de internetgigant, draait op Android en is vooralsnog alleen in een beperkte test-editie genaamd The Explorer beschikbaar. Lang niet iedereen mag ‘m aanschaffen voor 1500 dollar. Daarom kun je op dit moment alle Google Glass-brillen in Nederland op één hand tellen.

Chris Dale van Google meldt daarbij via Twitter dat Google Glass niet naar de Amerikaanse winkelketen Best Buy komt, en ook geen 299 dollar gaat kosten. Dit had Robert Scoble, een bekende technologie-expert, voorspeld. Het blijft onduidelijk welk prijskaartje Google Glass krijgt en waar deze aangeschaft kan worden. Het is vrijwel zeker dat Google Glass vanaf volgend jaar te koop is.

Via: The Verge

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu