SlideMe: alternatief voor de Android Market

Wouter Nijsen
24 maart 2009, 23:04
1 min leestijd
SlideMe: alternatief voor de Android Market
SlideMe

SlideMe is oorspronkelijk opgezet voor landen die geen toegang hebben tot de Android Market van Google (onder andere India). Hoewel we in Nederland wel gewoon applicaties uit de Android Market kunnen installeren is  het voor ons ook interresant. SlideMe biedt namelijk allerlei betaalde applicaties aan. Op de SlideMe website  staan alle beschikbare applicaties keurig ingedeeld in categorieën. Per applicatie is een duidelijke omschrijving beschikbaar en er staat ook bij of het om een betaalde of gratis applicatie gaat. Na registratie kun je het gekozen programma van de website downloaden. Bij het afrekenen kun je gebruikmaken van creditcard, PayPal of iDeal.

Naast de website heeft SlideMe ook een Android Client voor het downloaden van applicaties, rechtstreeks op je Android toestel, zoals we  gewend zijn van Google’s Android Market. De Android-client ziet er verzorgd uit, maar is wel iets trager dan de Market van Google.

Lees verder na de advertentie.

Het aanbod voor applicaties is voor een deel gelijk  aan dat van de Android Market, maar bevat ook programma’s die alleen via SlideMe verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld T&Doffice Microsoft Office editing software. SlideMe bevat nu nog een aanzienlijk kleiner aantal programma’s dan de Android Market, maar zal vermoedelijk snel gaan groeien naarmate zich meer ontwikkelaars aansluiten. SlideMe website en rechtstreeks downloaden van de  Android Client (ook mogelijk via de browser van je G1)

36219v22
Categorie: Google Play
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's