SlingPlayer komt mogelijk naar Android en Palm

Palm WebOS SlingplayerSlingPlayer is op de iPhone al een groot succes. Nu zijn er geruchten dat de mobiele SlingPlayer ook beschikbaar komt op Android-toestellen. Met SlingPlayer kun je streaming televisiebeelden kijken, zelfs wanneer je aan de andere kant van de wereld zit. Het enige wat je hoeft te doen is een SlingBox koppelen aan de tv-aansluiting thuis en je kunt wanneer je maar wilt live tv-kijken, alsof je thuis voor de buis zit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


SlingPlayer is handig als je ver van huis bent en toch naar de vertrouwde Nederlandse tv-programma’s wil kijken. Sling Media, de maker van het systeem, is op zoek naar een mobiele interfaceontwerper die ervaring heeft met Android en WebOS, het besturingssysteem op de Palm Pre (zie foto). In het lijstje staan nog meer besturingssystemen, waarvoor al een SlingPlayer beschikbaar is, zoals iPhone, BlackBerry, Windows Mobile en Symbian. Het is op dit moment dus nog maar een gerucht, want voor hetzelfde geld wil Sling Media gewoon op de toekomst zijn voorbereid en hebben ze nog geen concrete plannen.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.