De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vodafone komt met twee goedkope 4G-smartphones met Android

Redactie
19 juli 2014, 12:18
1 min leestijd
Vodafone komt met twee goedkope 4G-smartphones met Android
Smart 4 Power

Vodafone heeft de Vodafone Smart 4 Power (foto links) en Smart 4 Turbo aangekondigd, twee goedkope Android-smartphones die 4G ondersteunen. Beide toestellen zijn te verkrijgen van de webshops en winkels van Vodafone en Belcompany, en de Turbo is ook te koop bij de Kijkshop en The Phone House. De Smart 4 Turbo is een prepaid-toestel dat los gekocht kan worden, de Smart 4 Power is in combinatie met een (goedkoop) abonnement te verkrijgen.

De Smart 4 Power heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, een MediaTek quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,3GHz, 1GB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid en een flink acccu van 3000 mAh waar je zeker het einde van de dag mee haalt. Logischerwijs ondersteunt de Smart 4 Power ook 4G-internet.

De Smart 4 Power is gratis te krijgen bij een tweejarig abonnement vanaf 23 euro. Er zijn ook duurdere abonnementen beschikbaar. Bij een éénjarig abonnement betaal je maximaal 78 euro bij.

Lees verder na de advertentie.

Smart 4 Turbo

smart 4 turbo

De Smart 4 Turbo is het prepaid-toestel van Vodafone dat ook 4G ondersteunt. Het toestel is voorzien van een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels, Snapdragon 400-chip met een 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid. De Smart 4 Turbo is vanaf 4 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Beide toestellen hebben een 5 megapixel-camera aan de achterzijde en 0,3 megapixel-camera aan de voorzijde en draaien op Android 4.4.

“De introductie van de Power en de Turbo is onderdeel van onze strategie om iedereen toegang te geven tot Vodafone 4G. En met iedereen bedoelen we ook echt iedereen“, zegt Vodafone-CEO Rob Shuter. “Door 4G landelijk beschikbaar te maken en nu ook kwalitatief goede, maar goedkope toestellen aan te bieden doen wij alles wat wij kunnen om onze klanten de snelheid van 4G te laten ervaren.“

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu