De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze maand op Android Planet: bouw je smart home met Google Home

Thomas Haenen
2 november 2018, 16:45
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: bouw je smart home met Google Home

Op zoek naar slimme spaarlampen, of bezorgd dat slimme magnetron op de achtergrond naar alles meeluistert? Deze maand duiken we op Android Planet in de wereld van alle smart home-apparaten die je met Google Home aanstuurt.

Lees verder na de advertentie.

Smart Home maandthema op Android Planet

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar op Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Iedere maand zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

In november duiken we in de wereld van smart homes. Google Home is sinds eind oktober eindelijk in Nederland te koop, en deze stemgestuurde speaker is natuurlijk de hub om andere apparaten in je huis mee aan te sturen. Steeds vaker krijgen we vragen van lezers over de beste slimme lampen, tips voor thermostaten en andere manieren om een huis van meer technologie te voorzien.

Smart Home maandthema

Hoewel we normaal vooral smartphones testen, gaan we in november ook wat meer kijken naar al die andere apparaten. Ben je dus benieuwd naar de beste slimme gadgets voor in huis, houd dan Android Planet in de gaten.

Ook checken we dat gevolgen zijn van een smart home voor je privacy, want willen we wel een huis vol apparaten die met het internet verbonden zijn? En dan zijn er nog sommige doelgroepen die je totaal niet met technologie associeert, zoals senioren. Maar juist zij hebben veel aan sommige slimme innovaties die eraan zitten te komen. Binnenkort lees je er meer over.

Houd de site dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home
Google Home

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu