De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Smartphone-hoes Blokket verstomt je telefoon

Gijs Ettes
25 mei 2013, 17:00
1 min leestijd
Smartphone-hoes Blokket verstomt je telefoon
blokket

De Blokket smartphone-hoes maakt je telefoon volledig onbereikbaar, alsof hij in vliegtuigmodus zit. Je smartphone zit daarnaast zo ingepakt in de smartphone-hoes dat je hem er ook niet even bij kunt pakken.

Voor mensen die de onweerstaanbare neiging hebben om hun telefoon overal te checken, is de Blokket smartphone-hoes wellicht een gepast cadeau dus. Een volledig onbereikbare en weggestopte telefoon is immers iets minder verleidelijk om ieder uur meermaals te checken.

Lees verder na de advertentie.

Bijna niets is meer irritant dan een gezellig etentje met vrienden, waarbij iedereen om de zoveel minuten zijn of haar Facebook, Tumblr, Twitter of WhatsApp even checkt. Dit irriteerde Chelsea Briganti kennelijk ook, want ze kwam met de strak vormgegeven Blokket. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, vouw je het hoesje enkele keren dubbel om er zo voor te zorgen dat je smartphone helemaal is ingepakt, buiten bereik van signalen uit de lucht en WhatsApp checkende handen.

blokket

Blokket is gemaakt van nylon en zilverdraad, zodat een ov-chipkaart of andere kaart die je ergens tegenaan moet houden ook nergens contact mee kan maken. De smartphone-hoes werd door Briganti en designstudio The Way We See The World uitgedacht en geproduceerd. Blokket is in de MoMA Store te bestellen.

Via: Bright

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu