‘Smartwatch van HTC duikt kort op in promotiefilmpje’
Gijs Ettes

smartwatch van HTCVorige week dook een vermeende persfoto van de HTC smartwatch op, maar naar nu blijkt is het slimme horloge al eerder getoond – nota bene door HTC zelf. In een promotiefilmpje is de smartwatch van HTC twee keer te zien, na 35 seconden (zie afbeelding hierboven) en na 43 seconden. In het eerste geval staat het horloge onopvallend op het bureau van een medewerker van de Taiwanese fabrikant en een aantal seconden later lijkt een designer aan de slag te zijn met het uurwerk ervan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De smartwatch van HTC in het wild?

smartwatch van HTC 2

Dat HTC een bovengemiddelde interesse heeft in wearables is al langer bekend. De fabrikant wil echter niet met een ‘me too’-product komen, maar met iets unieks. Het design van HTC’s smartwatch lijkt grotendeels op de metalen Pebble Steel. Verder is het horloge an sich een zwart vierkant waar Android Wear binnen gaan draaien. Daarmee blijft de Moto 360 vooralsnog de enige Android Wear-smartwatch met een rond uurwerk.

Lees meer over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.