De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Smarty Ring: multifunctionele ring houdt je op de hoogte van notificaties

Redactie
11 december 2013, 18:59
2 min leestijd
Smarty Ring: multifunctionele ring houdt je op de hoogte van notificaties
Smarty Ring

Vergeet smartwatches en smart glasses: als het aan de bedenkers van Smarty Ring ligt wordt de smart ring de komende jaren megapopulair. En daar kunnen ze misschien nog eens gelijk in krijgen, want het crowdfundingproject van de slimme ring heeft al het viervoudige opgehaald.

Smarty Ring verbindt via bluetooth en een app op je Android-toestel. De ring komt in verschillende modellen, maar de complete Smarty Ring biedt een tracker, klok, afstandsbediening en scherm voor notificaties. De prijs? 175 dollar, inclusief verzendkosten.

Lees verder na de advertentie.

Smarty Ring: features

Smarty Ring

Smarty Ring heeft grotendeels vier belangrijke features. De eerste is een tracker die je naar je smartphone laat zoeken door een geluid af te spelen of een alarm te laten rinkelen als de smartphone meer dan dertig meter van je vandaan is. Daarnaast is er een klok beschikbaar die in het led-scherm wordt weergegeven als je geen notificaties hebt. Deze notificaties worden door kleine icoontjes weergegeven en ondersteunen onder andere inkomende en uitgaande oproepen, ontvangen tekstberichten en e-mails en meldingen van Twitter, Facebook, Hangouts en Skype.

Een toffe feature van de Smarty Ring is de afstandsbediening. Deze zit aan de binnenkant van de ring en laat je oproepen beantwoorden of weigeren, specifieke nummers bellen, de camera inschakelen, afspelende muziek controleren of je huidige profiel veranderen.

De Smarty Ring is gemaakt van roestvrij staal geheel waterbestendig en kan door zowel een man als vrouw worden gedragen. De ring wordt geleverd met een app en heeft een batterijduur van 24 uur. De batterij kan draadloos worden opgeladen. Of de ring samen met een speciale oplader wordt geleverd, is vooralsnog niet bekend.

Smarty Ring video

Het crowdfundingproject van Smarty Ring is via Indiegogo te steunen. De goedkoopste Smarty Ring kost 50 dollar en beschikt enkel over een tracker. Voor 70 dollar heb je de klok- en tracker-functie, voor 100 dollar de remote en voor 175 dollar de gehele Smarty Ring, inclusief notificaties. De verzendkosten naar Nederland zijn gratis.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu