Man beschuldigt sms-app Hello van sturen foto geslachtsdeel aan moeder

sms-app HelloEen Android-gebruiker beschuldigt zijn sms-app Hello ervan een foto van zijn geslachtsdeel naar zijn moeder te hebben gestuurd. De man wilde zijn moeder eigenlijk een foto van een auto sturen die hij mogelijk wilde kopen, maar drukte per ongeluk op de foto waar zijn geslachtsdeel in vol ornaat wel geportretteerd.

De sms-app Hello stuurde de foto direct naar zijn moeder, en geeft de jongen in kwestie geen mogelijkheid om het verzenden ongedaan te maken of een foto te kiezen. Een feature die de de WhatsApp Android app wel biedt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Sms-app Hello

hello2De man plaatste het verhaal op het internetforum Reddit, waarna het viral ging. “dinner is going to be $%&*!#@ awkward for Thanksgiving”, aldus de Hello-gebruiker. Eén les: bewaar dergelijke foto’s niet op je telefoon, of gebruik geen Hello om foto’s te versturen.

De sms-app Hello is een prachtige app waarmee je gesprekken kunt voeren. De app vervangt je standaard sms-app, kent een mooi en simpel uiterlijk met aandacht voor detail. Je hebt tabs met avatars van je contactpersonen, een mooi multimedia-overzicht (nogmaals: pas op!) en de navigatie is net zo elegant als de app zelf.

Hello is gratis in Google Play te downloaden voor toestellen met Android versie 2.2 (Froyo) of hoger.

Download: Hello (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.