De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Snel Android tablet-apps vinden met Tablified.com

Redactie
12 september 2011, 13:44
1 min leestijd
Snel Android tablet-apps vinden met Tablified.com
Tablified app-pagina

Een nadeel aan de Android Market is dat het moeilijk is om te zien welke apps nu zijn geoptimaliseerd voor tablets en welke niet. Het ontbreekt aan een speciaal tabblad voor Honeycomb-apps Meestal is het een kwestie van goed geluk om een van de honderden goede Honeycomb-apps te vinden. Om het ontdekken van nieuwe tabletsapps wat gemakkelijk te maken is er nu de site Tablified.com. De website registreert welke apps geschikt zijn voor Honeycomb en het is een aanrader voor iedereen met een Android-tablet om Tablified eens te bezoeken.

Hoewel in de beschrijving van de meeste Android-apps in de Android Market wel staat vermeld of deze ook geschikt is voor tablets, is dit als gebruiker moeilijk te achterhalen. Op Tablified kun je eenvoudig in verschillende categorieën zoeken. Selecteer je een app dan krijg je een uitgebreide omschrijving van wat de applicatie precies inhoudt en waar je deze kunt downloaden. Als je zelf een Honeycomb-app weet die nog niet op Tablified staat, dan kun je deze indienen.

Lees verder na de advertentie.

Initiatieven zoals Tablified.com zijn alleen maar toe je juichen, maar hopelijk neemt Google in deze het voortouw en wordt de Android Market dusdanig aangepast dat in één oogopslag duidelijk wordt welke Android-apps geoptimaliseerd zijn voor Android-tablets en welke niet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu