De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Snel je dagelijkse administratie regelen met ZZP Assistent (advertorial)

Redactie
19 juni 2013, 9:00
2 min leestijd
Snel je dagelijkse administratie regelen met ZZP Assistent (advertorial)
ZZP assistent

Meer dan driekwart miljoen Nederlanders zijn inmiddels ZZP`er volgens het CBS. ZZP`ers zijn een flink deel van hun tijd kwijt aan het bijhouden van hun dagelijkse administratie. ZZP Assistent van ABN AMRO is een handige app die de tijd die je hieraan kwijt bent verminderd, zodat je meer tijd kunt investeren in de zaken die er echt toe doen. Door het gevoel dat het goed is bijgehouden geeft het rust en overzicht.

ZZP Assistent is gratis bruikbaar, of je nu een klant bent van ABN AMRO of niet. De app biedt verschillende functies om je dagelijkse administratie te regelen. Zo heeft ZZP Assistent een ingebouwde GPS-functie die gereden kilometers voor je bij kan houden, en is er ook een handige urenteller. Deze houdt automatisch bij hoeveel uren je voor een bepaalde klant hebt gewerkt. Met een bonnenscanner kun je bovendien de bonnetjes van je gemaakte kosten vlot registreren.

Je kan met de ingevoerde gegevens gemakkelijk een conceptfactuur maken deze en andere ingevoerde gegevens kun je exporteren naar je PC.

“Veel ondernemers onderschatten met name de administratieve last die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt. Ze beginnen vaak vanuit een hang naar vrijheid, maar komen er achter dat er een flinke hoeveelheid werk gerelateerde taken aan vast zit.“ ABN AMRO’s app voor de administratie wil er daarom vooral helpen bij de dagelijkse administratie en geeft een gevoel dat het goed is bijgehouden.

De ZZP Assistent-app van ABN AMRO is sinds kort gratis ook beschikbaar voor Android. Met de ZZP Assistent hoef je je dagelijkse administratie dus niet meer in de avonduren na je werkdag te doen, maar kan het ook snel tussendoor – in sommige gevallen zelfs zonder er naar om te kijken.

Zie de onderstaande video voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=6kJUidT2TgY

Download: ZZP Assistent (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu