Snuffelen in de handleiding van Android 3.0

Redactie
18 februari 2011, 15:32
1 min leestijd

Wil je nu al precies weten hoe Honeycomb (Android 3.0) werkt? Download dan de handleiding van de Motorola Xoom. Hierin staan alle functies van Honeycomb. Wie Android Planet de afgelopen maanden volgde, die weet eigenlijk al wel hoe Android 3.0 in elkaar steekt. Toch is het fijn om alle mogelijkheden op een rij te zien. Zo kun je voor jezelf bepalen of je een Honeycomb-tabletcomputer gaat kopen of dat je de aanschaf van een 3.0-apparaat niet nodig vindt.

De Motorola Xoom is aangekondigd op de CES 2011 en draait op een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een vijf megapixel camera. Video-opnames tot 720p zijn ook mogelijk, afspelen kan zelfs tot 1080p. Binnenin vind je een riante hoeveelheid van 32GB opslagruimte. En de batterij is voldoende om 10 uur video te kijken. De Xoom beschikt ook over 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 2.1 + EDR.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Xoom ligt vanaf april 2011 in Nederlandse en Belgische winkels. De adviesprijs is nog onbekend, alhoewel je moet rekenen op een bedrag tussen de 600 en 800 euro. Motorola krijgt de komende maanden concurrentie van Samsung en LG. LG komt met de Optimus Pad, terwijl Samsung binnenkort de Galaxy Tab 2 lanceert. Beide tablets draaien – net als de Motorola Xoom – op Android 3.0 (Honeycomb). Deze nieuwe versie van Google Android is geoptimaliseerd voor tabletcomputers.

Via: Droid-Life

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu