Sociale sport-app Nike+ Running beschikbaar in de Google Play Store

Redactie
22 juni 2012, 15:38
1 min leestijd
Sociale sport-app Nike+ Running beschikbaar in de Google Play Store

De sociale sport-app Nike+ Running is uitgebracht voor Android en te downloaden in de Google Play Store. Nike+ Running wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met Nike+ gadgets: handige accessoires om het joggen nog leuker te maken. Nike+ Running heeft op dit moment meer dan zeven miljoen gebruikers en werkt samen met jouw Nike+ account.

De app gebruikt de GPS en versnellingsmeter van je toestel, die bijhouden welke afstand je jogt, in welke tijd je dit doet en welke route je aflegt. Deze route kun je naar Nike+ uploaden, waar je ook routes van andere gebruikers bij jou in de buurt kunt zetten. Na het joggen kun je in de Run Summary de gelopen route, het terrein, de weersomstandigheden en je eigen prestaties zien.

Lees verder na de advertentie.

Nike+ Running bevat ook een widget en heeft nog een hele leuke feature genaamd PowerSongs. Deze PowerSongs zijn jouw eigen favoriete nummers die je hoort wanneer je net even dat extra zetje nodig hebt om de eindbestemming in de juiste tijd te halen. Daarnaast laat Nike+ Running je na bepaalde afstanden weten hoeveel meter je al hebt afgelegd, dat ook het nodigde steuntje in de rug kan zijn.

Nike+ Running is beschikbaar voor Android-toestellen met Gingerbread (2.3) of hoger.

Download: Nike+ Running (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu